| |
 |
| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
deme_andreea master kid

Data înscrierii: 15/Mai/2008 Mesaje: 413 Locație: Constanta
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 3:16 pm Titlul subiectului: |
|
|
fetelor incep sa intalnesc tot mai multe cazuri de copii crescuti de bunici. si eu am fost crescuta de bunici dar parca acum 20-30 de ani altfel stateau lucrurile......
chiar ieri discutam cu niste mamici de un baietel de 7 ani cu parintii divortati si crescut de bunica din partea mamei,care la viata ei a fost profesoara de romana. fetelor va zic !!! asa mult m-a induiosat baietelul ca mi s-a facut pielea gaina ! a vrut cineva sa-i dea putin suc sa bea si el vroia dar stiind ca il cearta buni a inceput sa planga !!! ca el vroia sa bea dar nu putea pt ca stia ca o sa-l certe buni si buni de fatza incerca sa-i zica "hai bea acum " dar el nu stia ce sa faca.......
in fine poveste lunga dar observ din ce in ce mai multi copii timorati , fara curaj , sensibili , plangaciosi .......  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
shad_w master kid

Data înscrierii: 10/Oct/2007 Mesaje: 1229 Locație: Iasi
|
Trimis: Mie Mai 20, 2009 9:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
vai de mine andreea, ti se rupe sufletul cand vezi asa copilasi....
si sincer, chiar nu inteleg cum pot fi atat de duri unii bunici...chiar nu reusesc sa-i inteleg...
eu o vad pe soacra mea care e topita dupa antonia si ar vrea sa stea cat mai mult cu ea dar nu prea sunt eu de acord...nu stiu, dar eu consider ca parintii trebuie sa isi creasca copilasul si nu bunicii...
eu nu o las pe anto deloc cu ei, decat daca nu am incotro, in rest o iau peste tot cu mine...nu as putea sa stau prea mult timp departe de ea...
imi iubesc prea mult copilul si trebuie sa recunosc ca sunt si tare geloasa...  _________________
"Exista un singur copil perfect pe lume, si fiecare mama il are ..." |
|
| Sus |
|
 |
eugenia master kid

Data înscrierii: 24/Sep/2007 Mesaje: 1496
|
Trimis: Vin Mai 22, 2009 7:35 am Titlul subiectului: |
|
|
si eu sint de acord...numai ca in Bucuresti, nici macar de bunici nu sunt crescuti..DIN PACATE - sunt crescuti de bone...si asta e si m ai trist..
si pe mine ma mai lasau cand eram mica la bunici in special in vacantele de vara si era superb, dar mai mult am stat cu parintii. Si mie mi se pare normal ca fiecare copil sa fie crescut de parintii lui..si doar mici vacante cu bunicii..si eu ca si Shad il iau pe al meu peste tot si 99,9% din timp. Si eu traiesc acelais sentiment Shad si eu am baiat, dar nu pot..il giugiulesc tot timpul, mi-e drag de nu mai pot...  |
|
| Sus |
|
 |
kandra bebelica

Data înscrierii: 16/Ian/2008 Mesaje: 48
|
Trimis: Vin Mai 14, 2010 10:57 pm Titlul subiectului: |
|
|
Asa am facut eu cu Alex, nu vroiam sa stea nimeni nimeni cu el, nici mama, nici soacra..iar acum nu mai pot merge nici la baie fara el, e groaznic.. ( Are 4 ani, asa ca de luni pleaca la gradi pt cateva saptamani, asa de acomodare, poate se mai dezobisnuieste de noi doi. As fi vrut sa doarma pe la mama, insa el, plange mult dupa noi...este lesinat dupa iubire si il intristeaza mult momentele petrecute fara noi...
Asa ca, uneori cred ca ar fi bine sa acceptam si ajutorul bunicilor...copilul oricum ii iubeste pe bunici, insa in cazul meu, stand 24 de ore din 24..impreuna, ne este greu amandurora cateva ore de lipsa fiecaruia.. |
|
| Sus |
|
 |
petronela master kid

Data înscrierii: 19/Noi/2007 Mesaje: 1128 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Dum Mai 16, 2010 4:59 pm Titlul subiectului: |
|
|
vremurile s-au schimbat clar, eu c evad in jur e ca nici bunici nu mai au timp- acum depinde si de varsta bunicilor pentru ca pot fi bunici la 50, la 60....etc _________________
 |
|
| Sus |
|
 |
mihaelamicu2001 master kid
Data înscrierii: 14/Mai/2010 Mesaje: 135
|
Trimis: Joi Mai 20, 2010 9:54 am Titlul subiectului: |
|
|
| din pacate s-au dus timpurile alea...parca bunii erau m calmi...mai bunici...acum sunt m stresati, nervosi |
|
| Sus |
|
 |
|
|
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum Nu puteți vota în chestionarele din acest forum
|
|
|
 |
|