Kids Shop
Sale Noutati Cumpar Comenzi
FAQFAQ   CăutareCăutare

MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 

ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare 
CumparaCumpara carti specialeCumpara jucariiCumpara haine Concursuri Kids ShopForumContacteaza-ne
Castigatori Barbie decembrie
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Kids Shop -> Implicare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
Editor
master kid

Data înscrierii: 16/Oct/2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 3:03 pm    Titlul subiectului: Castigatori Barbie decembrie Răspunde cu citat (quote)

Aceasta este lista cu castigatorii concursului Barbie pe luna decembrie.

ATENTIE! Toti cei care se vad pe lista si au participat la concurs trebuie sa trimita pe adresa redactie@kids-shop.ro adresa lor completa, drept confirmare. De aceasta data, adresele care nu sunt COMPLETE nu vor mai fi luate in consideratie. Premiile vor fi trimise dupa ce primim confirmarea pe adresa redactie@kids-shop.ro. Va rugam respectati cerintele.

1. Stoica Maria – Bucuresti
2. Petruta Daniel – Bucuresti
3. Pascu Eleonora – Dolj
4. Anghel Adriana – Bucuresti
5. Vasiliu Simona – Bucuresti
6. Stoica Alexandra – Bucuresti
7. Ungur Ramona – Timisoara
8. Farau Maria – Hunedoara
9. Pisleag Anca – Hunedoara
10. Dragos Victor – Iasi
11. Tudorache Maria – Bucuresti
12. Slavila Ioana – Bucuresti
13. Miklos Klara – Harghita
14. Filimon Beate – Arad
15. Bara Alexandrina – Prahova
16. Mora Carmen – Dolj
17. Stoian Florentina – Calarasi
18. Tamas Eva – Harghita
19. Matei Maria – Mures
20. Golia Dorina – Bucuresti
21. Paltin Mariana – Bucuresti
22. Matei Eugen – Mures
23. Gunciu Anda – Ilfov
24. Vasioiu Iulia – Bucuresti
25. Coca Maria – Garbova
26. Grigore Daniela – Ilfov
27. Durus Maria – Salaj
28. Zoll Protopopescu Cristina – Bucuresti
29. Cazacu Roxana – Bucuresti
30. Anton Vasile – Suceava
31. Bitire –Gornea Alina – Bucuresti
32. Velicu Valerian – Ilfov
33. Spiridon Alexandra – Bucuresti
34. Eftimie Aurelia – Calarasi
35. Doru Popa – Dolj
36. Nicolai Maria – Braila
37. Bucur Viorela – Bucuresti
38. Constantin Mariana – Iasi
39. Mocanu Gabriela – Iasi
40. Bucur Flavius – Hunedoara
41. Diaconu Elena – Valcea
42. Zara Alina – Iasi
43. Gavrila Camelia – Galati
44. Nistor Cornelia – Bucuresti
45. Andreescu Cristina – Ilfov
46. Marton Julia – Mures
47. Bereckzi Gabriela – Mures
48. Morar Monica – Salaj
49. Acasandrei Gabriel – Iasi
50. Cindea Ioan – Mures
51. Schiopu Margareta – Iasi
52. Turcu Alina – Iasi
53. Butnaru Dorina – Neamt
54. Gavrlescu Ionel – Neamt
55. Cirlan Ionela – Bucuresti
56. Manofu Ana – Bucuresti
57. Fratila Constantin – Prahova
58. Arapalea Gabriel – Bucuresti
59. Docan Carla – Bucuresti
60. Necula Daniel – Bucuresti
61. Ostahie Cristi – Constanta
62. Tomulescu Anca – Neamt
63. Mihai Cleopatra – Suceava
64. Tomulescu Anca – Neamt
65. Fratila Emilia – Gorj
66. Strugari Lucretia – Bistrita-Nasaud
67. Pop Corina – Bistrita Nasaud
68. Balcau Florentina – Buzau
69. Placinta Gabriela – Neamt
70. Hanu Daniela – Constanta
71. Hadarean Ana – Mures
72. Tomi Florica – Bistrita Nasaud
73. Ilie Mariana – Prahova
74. Nistor Elena – Bucuresti
75. Murariu Sanziana – Neamt
76. Gavriloaia Simona – Neamt
77. Pusca Margareta – Bucuresti
78. Constantin Marcela – Bucuresti
79. Caescu Mihaela – Bucuresti
80. Manda Amalia – Bucuresti
81. Istrate Maria – Neamt
82. Draghici Razvan – Bucuresti
83. Gheorghe Geta – Bucuresti
84. Puturoseanu Alexandra – Bucuresti
85. Nicu Ovidiu – Bucuresti
86. Popescu Oana – Bucuresti
87. Savin Stefania – Neamt
88. Enescu Catalin – Bucuresti
89. Sfetcu Stefan – Dolj
90. Mihai Cristi - Suceava
91. Chivu Madalina – Dambovita
92. Staras Dana – Tulcea
93. Mihai Mihaela – Iasi
94. Zgura Luminita – Constanta
95. Mandita Madalina – Ilfov
96. Grigore Mariana – Ilfov
97. Colteanu Cristina – Bucuresti
98. Barbacariu Mariana – Bucuresti
99. Dragnea Dorina – Bucuresti
100. Dumitriu Iuliana – Bucuresti
101. Grama Elena – Bucuresti
102. Stratulat Elena - Galati
103. Parfene Ilona - Galati

Felicitari tuturor participantilor!
militaru_tita

Data înscrierii: 04/Dec/2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 6:25 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am trimis si io mail pt concurs.dc nu sunt pe lista castigatorilor?
numele meu e militaru tita.
multumesc mult
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
atifulop71

Data înscrierii: 01/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 7:07 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

am vazut si eu lista castigatorilor decembrie. nici de data aceasta nu ma regasesc pe lista . multumesc frumos
Sus
elena13st

Data înscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Ian 06, 2008 9:39 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am crezut ca sunt 250 de premii lunar Smile Nici eu nu sunt pe lista castigatorilor, dar mai incercam. Felicitari castigatorilor! Very Happy Very Happy
Sus
Editor
master kid

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:10 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna ziua tuturor,

Atat pentru Militaru Tita si artifulop1, asa cum am mai spus, adresele dvs coincid cu ale altui castigator din noiembrie. Atat vreme cat se repeta adresa, in mod automat nu se ia in consideratie numele persoanei. Am explicat, conform regulamentului, se ia in considerare o singura adresa valabila pe durata unui concurs din aceeasi serie.

Draga Elena13st, e posibil ca si la tine sa existe aceeasi chestiune, daca nu, rugam trimite la office@kids-shop.ro inca o data datele tale pentru verificare.
Cifra de 250 nu este batuta in cuie, nu putem sa nu respectam regulamentul doar ca sa atingem 250. In plus, inca o data precizam, orice nelamurire aveti o asteptam pe adresa office@kids-shop.ro

Numai bine!

Ultima modificare efectuată de către Editor la Lun Ian 07, 2008 10:37 am, modificat de 1 dată în total
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
lavermihaela

Data înscrierii: 07/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:35 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu sunt suparata ca nu mi-am vazut numele Laver Mihaela....dar mai e o sansa. Wink ..dac nu trimite toata lumea confirmarea premiului ma gandesc ca acele premii se raporteaza....deci speranta moare ultima! Rolling Eyes
Sus
Editor
master kid

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:41 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Revenim si speram pentru utlima oara. Nu inteleg nelamuririle...asa cum am tot spus, daca aveti nelamuriri trimiteti pe adresa de email cu datele voastre si facem verificari. E asa de greu de inteles? In plus, nu inteleg afirmatiile...premiile vor fi evident trimise, dar dupa ce primim confirmarea pe email ca sa nu mai patim cum am patit data trecuta - platim si livrarea si returul, unii nu au nici bunul simt sa ridice premiul si vin apoi sa spuna ca nu l-au primit etc.

Asadar, rugam sa lasati deoparte insinuarile negative, noi incercam sa ne facem treaba cum se poate mai bine. Asadar, spor si succes si astept nelamurirle pe emailul office@kids-shop.ro
elena13st

Data înscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 10:50 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Editor a scris:
Buna ziua tuturor,

Atat pentru Militaru Tita si artifulop1, asa cum am mai spus, adresele dvs coincid cu ale altui castigator din noiembrie. Atat vreme cat se repeta adresa, in mod automat nu se ia in consideratie numele persoanei. Am explicat, conform regulamentului, se ia in considerare o singura adresa valabila pe durata unui concurs din aceeasi serie.

Draga Elena13st, e posibil ca si la tine sa existe aceeasi chestiune, daca nu, rugam trimite la office@kids-shop.ro inca o data datele tale pentru verificare.
Cifra de 250 nu este batuta in cuie, nu putem sa nu respectam regulamentul doar ca sa atingem 250. In plus, inca o data precizam, orice nelamurire aveti o asteptam pe adresa office@kids-shop.ro

Numai bine!

Multumesc frumos pentru raspuns. In cazul meu e o neintelegere si am retrimis datele mele pe adresa de mai sus.
Va doresc un an plin de bucurii si impliniri, iar celor ce-si aniverseaza ziua de nume azi le urez numai fericire si fie ca tot ce-si doresc sa li se implineasca, sa fie sanatosi si sa aibe parte de cei mai bun pe lume.
Sus
ilobog

Data înscrierii: 20/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 12:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Ma numesc Ilona Parfene, si nu m-am gasit pe lista cistigatorilor din luna decembrie. Eu am participat intr-adevar si in luna noiembrie, dar nu am cistigat pentru ca nu am dat adresa completa...dar nici acum????
Sus
julak

Data înscrierii: 20/Dec/2007

MesajTrimis: Lun Ian 07, 2008 5:17 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Va multumesc mult pentru premiu!
Nu inteleg de ce ne agitam asa de mult, o initiativa asa draguta risca sa creeze numai probleme! Un cadou simpatic si multa bunavointa din partea administratorilor...dar nici ei n-o sa aiba rabdare pana la infinit. Consider ca le datoram multumiri si pentru atitudinea inteleapta si rabdatoare cu care trateaza toate observatiile si nemultumirile. Un An Nou super tuturor!
Sus
atifulop71

Data înscrierii: 01/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Ian 08, 2008 1:17 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

imi pare rau ca trebuie sa va spun din nou adresa mea este BOGATA NR 94 A . NU ESTE TOTUNA CU NR 94. CHIAR NU INTELEGETI. ESTE ATAT DE GREU.
Sus
mary_p

Data înscrierii: 05/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Ian 09, 2008 11:43 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Buna la toata lumea, sunt fericita ca noi suntem pe lista de castigatori.Cat de fericita va fi fetita mea cand va vedea premiul.Va pup si va urez noapte buna.
Sus
anghel_adriana

Data înscrierii: 03/Dec/2007

MesajTrimis: Mie Ian 16, 2008 1:03 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

a primit careva parfumelu?!Smile
Sus
antoanela

Data înscrierii: 05/Dec/2007

MesajTrimis: Vin Ian 18, 2008 12:11 pm    Titlul subiectului: premiu Răspunde cu citat (quote)

da eu am primit premiul, dar din pacate , angajatii postei romane si-au facut iara-si prezenta, 1- premiul a fost desigilat (rupt plicul de ambalare , sparta folia de plastic a cutiei respective, iar asa zisul ursulet care trebuia sa fie prezent si intact, din pacate era rupta agatatoarea si plin de noroi, deducand de aici ca angajatii nu-si fac treaba ca atare si pe deasupra curiozitatea este mare la romani si nici macar transport nu-l fac cu grija.
eu oricum va multumesc pentru premiu si sper sa nu m-i se mai intample acest lucru din partea postei romane
va puup si in speranta ca vom mai comunica va doresc un an nou plin de impliniri si multa sanatate
Sus
zana ta

Data înscrierii: 20/Ian/2008

MesajTrimis: Dum Ian 20, 2008 4:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

iih.. am castigat ji eu Very Happy Smile multumesssc
Sus
Afişează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Kids Shop -> Implicare Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina 1, 2, 3  Următoare
Pagina 1 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteţi crea un subiect nou în acest forum
Nu puteţi răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteţi modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi şterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteţi vota în chestionarele din acest forum