| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
anghel_adriana
Data înscrierii: 03/Dec/2007 Mesaje: 5
|
Trimis: Mar Ian 22, 2008 7:15 pm Titlul subiectului: |
|
|
uff...io ink astept sa vina  |
|
| Sus |
|
 |
carmen_0031
Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 4
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 5:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
nici mie nu mi-a venit  |
|
| Sus |
|
 |
mary_p
Data înscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 11
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 5:24 pm Titlul subiectului: |
|
|
si eu astept sa vina cadoul...  |
|
| Sus |
|
 |
carmen_0031
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 5:28 pm Titlul subiectului: |
|
|
cu siguranta vor veni...am vayut k la celelalte editii ale concursului s-au primit cadourile da eu sunt nerabdatoare  |
|
| Sus |
|
 |
alimocanu master kid

Data înscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 851 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Mie Ian 23, 2008 9:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| carmen_0031 a scris: | nici mie nu mi-a venit  | fa un test de sarcina.. poate o pozitiv:)) scuzati gluma, dar vor veni premiile cu siguranta, eu am primit si cartea si parfumul castigat, si produsele cosmetice! |
|
| Sus |
|
 |
carmen_0031
|
Trimis: Joi Ian 24, 2008 9:37 am Titlul subiectului: |
|
|
| alimocanu a scris: | | carmen_0031 a scris: | nici mie nu mi-a venit  | fa un test de sarcina.. poate o pozitiv:)) scuzati gluma, dar vor veni premiile cu siguranta, eu am primit si cartea si parfumul castigat, si produsele cosmetice! |
 |
|
| Sus |
|
 |
Editor master kid

Data înscrierii: 16/Oct/2007 Mesaje: 121
|
Trimis: Vin Ian 25, 2008 10:13 am Titlul subiectului: |
|
|
Premiile vor fi trimise, cu siguranta. Asteptam toate confirmarile posibile pana la finele lunii. Asa vom proceda de acum si pentru luna ianuarie, eventual februarie. Am procedat la aceasta metoda pentru a fi absolut totul in regula, pentru a trimite premiile la adrese complete si confirmate. Nu vrem sa mai avem retururi si acesta este motivul principal - am vazut la retururi starea premiilor aduse de Posta Romana, din pacate. Chiar nu avem ce masuri sa luam pentru a determina Posta Romana sa pastreze calitatea produselor trimise de noi.
Fiti fara grija, noi ne tinem de cuvant si ne respectam concursurile. Dupa finele lui ianuarie vor pleca premiile! _________________ Subsemnez cu entuziasm si drag! |
|
| Sus |
|
 |
rosanita bebelica
Data înscrierii: 22/Oct/2007 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Ian 29, 2008 11:30 am Titlul subiectului: putina rabdare... |
|
|
Cu siguranta va veti primi premiile!
am castigat pe acest site o carte, o crema si caseta Barbie (parfum+ursulet), si le-am primit.trebuie sa aveti putina rabdare, nu depinde numai de administratorii acestui site, sunt si sponsorii la mijloc...
despre FELUL in care Posta Romana transporta coletele...ce sa spun...ambalajul de la caseta cu parfum era rupta (cineva a fost tare curios), dar totul era intact.
am mai castigat niste dvd-uri (la alte concursuri), si carcasele erau sparte (nu crapate, lipseau bucati din ele!). |
|
| Sus |
|
 |
elena13st

Data înscrierii: 04/Ian/2008 Mesaje: 8
|
Trimis: Mie Ian 30, 2008 6:22 pm Titlul subiectului: |
|
|
Si noi abia asteptam premiul! Sunt asa de incantata..... Abia il astept. Noi n-am prea avut probleme cu posta romana si am tot comandat pe net. E adevarat doar hainute dar pachetele erau intacte.Cred ca ar trebui totusi sa scrieti pe pachete ce contin ca sa nu mai fie curiosi cei de la posta  |
|
| Sus |
|
 |
Editor master kid

Data înscrierii: 16/Oct/2007 Mesaje: 121
|
Trimis: Lun Feb 11, 2008 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
Premiile pe luna decembrie au fost trimise la Posta astazi. Am asteptat confirmarea pana la finele lunii ianuarie pentru a avea siguranta adreselor si a nu avea retururi. Vrem sa specificam ca nu vom mai retrimite premiile retur. S-au verificat apoi listele participantilor; am vrea sa nu mai repetam faptul ca multi nici macar nu citesc ce scrie in prezentarea concursului, darmite in regulament.
Oricum, bafta si sa ajunga premiile asa cum trebuie la voi! Numai bine! _________________ Subsemnez cu entuziasm si drag! |
|
| Sus |
|
 |
julak
Data înscrierii: 20/Dec/2007 Mesaje: 2
|
Trimis: Lun Feb 18, 2008 2:40 pm Titlul subiectului: |
|
|
Va multumesc mult, coletul a ajuns de joi la posta si vineri in mana mea, e tare dulce, bucuria fetitelor!!  |
|
| Sus |
|
 |
elena13st

|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 2:17 pm Titlul subiectului: |
|
|
La noi nu a ajuns nimic . Ma tot uit in posta poate, poate dar nu-i, am fost si am intrebat si la posta si nimic.
Toate au fost puse in acceasi zi? Ca daca au fost puse pe 11 februarie, pana acum trebuia sa fie venit. Mai asteptam ce altceva putem face. Eu sunt asa de nerabdatoare..... |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data înscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 87
|
Trimis: Joi Feb 21, 2008 2:23 pm Titlul subiectului: |
|
|
Toate premiile au fost trimise in aceeasi zi; stim ca din experienta anterioara unele au ajuns mai devreme altele mai tarziu, u stim de ce, Posta Romana poate sti.
Va multumim! |
|
| Sus |
|
 |
elena13st

|
Trimis: Mie Mar 12, 2008 3:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Premiile sunt plecate de la dvs de o luna si la mine tot nu a aparut nimic. Sunt singura in aceasta situatie sau mai e si altcineva? Atat de neseriosi pot fi cei de la posta? Ce se intampla ca eu nu mai inteleg nimic si sincera sa fiu mi-am cam pierdut sperantele. |
|
| Sus |
|
 |
admin Site Admin

Data înscrierii: 27/Aug/2007 Mesaje: 87
|
Trimis: Joi Mar 13, 2008 10:16 am Titlul subiectului: |
|
|
Premiile pe decembrie sunt plecate demult, asa cum am mai precizat. Retur cu numele dvs nu avem, deci speram sa fi ajuns intre timp, caci altfel nu stim ce sa va spunem, ar trebui sa mergeti la Posta si sa intrebati clar, altceva sincer nu stim ce sa va raspundem cand noi le-am trimis iar retur cu numele dvs nu avem.
Speram din tot sufletul sa fi ajuns. |
|
| Sus |
|
 |
|