Kids Shop
Sale Noutati Cumpar Comenzi
FAQFAQ   CăutareCăutare

MembriMembri   GrupuriGrupuri   ÎnregistrareÎnregistrare 

ProfilProfil   Mesaje privateMesaje private

AutentificareAutentificare 
CumparaCumpara carti specialeCumpara jucariiCumpara haine Concursuri Kids ShopForumContacteaza-ne
Castigatori Barbie decembrie
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3

Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Kids Shop -> Implicare
Subiectul anterior :: Subiectul următor  
Autor Mesaj
elena13st

Data înscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: Joi Mar 13, 2008 1:38 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Multumesc frumos de raspuns. Voi merge chiar azi la posta sa intreb si va voi spune ce am aflat.
O zi minunata va doresc!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat
elena13st

Data înscrierii: 04/Ian/2008

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 9:18 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am fost vineri si am intrebat daca a venit vreun colet pe numele meu si mi-au zis ca nu. Nici nu stiu ce sa mai cred dar se pare ca nu va mai veni Sad. Multumesc frumos oricum. Daca voi primi parfumelul va voi anunta.
Sus
theo79

Data înscrierii: 29/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Mar 17, 2008 5:13 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

eu am castigat un parfum in noiembrie si inca nu l-am primit.Ce s-a intamplat cu el? il mai primesc sau nu?
Sus
la_ank
master kid

Data înscrierii: 20/Noi/2007

MesajTrimis: Mar Mar 18, 2008 5:00 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si de atunci inca nu l-ai primit?
Site Admin

Data înscrierii: 27/Aug/2007

MesajTrimis: Mie Mar 19, 2008 9:30 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Draga Theo,

Premiile pentru noiembrie au fost trimise de atunci tocmai pentru a ajunge la timp inainte de sarbatoarea Craciunului. Am avut 9 retururi dintre care, la rugamintea persoaqnelor, am trimis inca o data 2 premii. Daca nu a ajuns la tine , ne pare rau, nu suntem in masura sa spunem de ce. Noi trimitem la toti cei care sunt in liste. Mai departe nu depinde de noi.
Ne puteti trimite pe emailul redactie numele dvs si adresa sa verificam datele dvs.

Pe aceasta cale, atentionam ca toti cei care au castigat sau castiga la acest concurs sa fie atenti la cutia postala unde va aparea avizul. Stim ca cei de la Posta nu tin premiul mai mult de 10 zile.

Toate cele bune!
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Trimite un mesaj
theo79

Data înscrierii: 29/Noi/2007

MesajTrimis: Dum Mar 23, 2008 12:54 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Am trimis datele mele de joi, cand primesc un raspuns?
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Mar 24, 2008 9:23 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Raspuns ati primit pe emailul trimis si v-am raspuns clar ca premiul a fost trimis la adresa respectiva...Rugamintea noastra e sa fim cat se poate de corecti in cerinte pentru ca noi putem observa si IP-urile de pe care se trimit mesaje, dar putem totdata sa verificam si listele asa cum am facut-o. Repet - la aceasta adresa a fost trimis premiul inca din decembrie, e f ciudat ca ne scrieti de abia acum ca nu a ajuns la dvs.

Cu toata stima, numai bine!
Sus
marimat2000

Data înscrierii: 02/Noi/2007

MesajTrimis: Sâm Apr 05, 2008 11:15 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

si eu am castigat in luna decembrie dar inca nu am primit parfumul si nu stiu de ce oare?
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 11:00 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Spunem pentru ultima oara. Noi am trimis toate premiile din lista de castigatori a fiecarei luni. Daca s-a intamplat sa nu ajunga la dvs, nu tine de noi. Avem doar cateva retururi, dintre care am si mai trimis inca o data (dar nu dorim sa mai procedam astfel). Asadar, daca nu ati primit premiul ,ai ales daca sustineti asa ceva inca din decembrie puteati sa ne spuneti din timp pe email.

Cu stima,va dorim toate cele bune!
Sus
la_ank
master kid

Data înscrierii: 20/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 1:53 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

vad ca ADMIN nu citeste toate mesajele, ma refer la cele adresate lui , asa ca mai scriu o data aici poate v-a citi Crying or Very sad

eu am castigat o carte pe 25 februarie (Alina-ti bebelusul in mod natural) si inca nu am primit-o. Cand o voi primi?

poate macar acum primesc un raspuns Rolling Eyes
Site Admin

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 3:37 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

La celelalte concursuri organizate, noi nu ne ocupam de livrarea premiilor, ci partenerul nostru. Cand primim pe emilul redactiei astfel de cerinte trimitem mai departe partenerului nostru pentru a vedea de ce nu a ajuns premiul. Asadar, in aceste cazuri partenerii nostri se ocupa de livrarea premiilor.

Cu bine!
Sus
alimocanu
master kid

Data înscrierii: 05/Dec/2007
Locație: Piatra Neamt

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 9:26 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Si eu am castigat acea carte "Alina-ti bebelusul in mod natural" si am primit-o cred ca in aproximativ 2-3 saptamani .
Sus
Vezi profilul utilizatorului Trimite mesaj privat Codul Yahoo Messenger
marimat2000

Data înscrierii: 02/Noi/2007

MesajTrimis: Lun Apr 07, 2008 10:30 pm    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Eu am lipsit din localitate 1 luna. in perioada 20 ianuarie -20 februarie ,probabil in acea perioada ati trimis coletul si el a fost returnat. Macar puteti sa-mi spuneti daca a fost returnat sau din cauza postei nu l-am primit. Si daca a fost returnat , ati putea sa-l mai trimiteti inca o data; V-as fi recunoscatoare.
Sus
admin
Site Admin

MesajTrimis: Mar Apr 08, 2008 8:21 am    Titlul subiectului: Răspunde cu citat (quote)

Atunci e si normal, nu stiu de ce va mai mirati. E foarte posibil sa fi venit in perioada in care ati fost plecat/a. Sa ne trimiteti pe office@kids-shop.ro numele dvs adresa si ce ati spus pe forum pentru a verifica. Daca se afla in lista de retururi, desi nu au fost multe, o sa vedem cum procedam, desi am spus ca nu vom mai trimite retururile. Nu e vina noastra ca dvs nu ati fost acasa etc.

De aceea, inca o data spun ..astfel de cerinte trimiteti-le pe emailulu nostru pentru a putea fi edificate.

Cu bine!
Sus
Afișează mesajele pentru a le previzualiza:   
Crează un subiect nou   Răspunde la subiect    Pagina de start a forumului Kids Shop -> Implicare Ora este GMT + 2 ore
Du-te la pagina Anterioară  1, 2, 3
Pagina 3 din 3

Mergi direct la:  
Nu puteți crea un subiect nou în acest forum
Nu puteți răspunde în subiectele acestui forum
Nu puteți modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteți șterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteți vota în chestionarele din acest forum