| Subiectul anterior :: Subiectul următor |
| Autor |
Mesaj |
cozmin

Data înscrierii: 24/Sep/2007 Mesaje: 27
|
Trimis: Vin Oct 19, 2007 10:45 pm Titlul subiectului: Implicarea tatalui in cresterea si educatia copilului |
|
|
Am un bolovan pe suflet si vreau sa-l arunc aici, de fapt ar fi mai multe of-uri dar hai sa le iau pe rand
Deci,
Jo sunt familist, un tip genul -nu deranjez pe nimeni- ba chiar prea respectuos ... si as putea sa ma complimentez "fara numar" dar cum sunt un tip modest si pe forum nu s-au ridicat statui inca, am sa trec direct la subiect.
La o discutie cu baietii ma dau si eu mare ca la noi in casa doar eu fac baita lu ala micu. Reactia "baietilor" m-a frapat. Parca am fi in lumea a-III-a unde femeia e obligata sa faca anumite munci care nu sunt demne de un barbat. Bineinteles ca le-am spus baietilor ca sunt niste taranei de scorbura, pt ca momentul era penibil si trebuia sa ies din acea situatie jenanta.
Dragi tatici si baieti de pretutindeni vreau sa stiu parerea voastra.
Eu unul sunt fericit atunci cand al mic al meu vrea "- cu tati".
I'll be back! |
|
| Sus |
|
 |
rosanita bebelica
Data înscrierii: 22/Oct/2007 Mesaje: 57
|
Trimis: Mar Oct 23, 2007 11:21 am Titlul subiectului: salut |
|
|
Stiu ca tu asteptai pareri de la "baieti"...eu sunt o mamica , dar sper ca-mi vei citi parerea.
Nu cred ca e vreo rusine sau un motiv de luat in ras faptul ca-ti place sa te implici in cresterea copilasului tau!E ceva demn de lauda si un motiv de mandrie!asta nu inseamna ca esti mai putin barbat!
Am un baietel de 2 ani si 2 luni, si pana sa faca un anisor, tatal lui adora sa-i faca baita! |
|
| Sus |
|
 |
kid master kid

Data înscrierii: 24/Sep/2007 Mesaje: 526
|
Trimis: Mie Oct 24, 2007 3:39 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Da, au "baietii" un fel de orgoliu a lor...cred ca daca spun unii altora ca dau o mana de ajutor la cresterea copilului sunt judecata..ei na...mai e nevoie si de un pic de emancipare a ..mentalitatii masculine... |
|
| Sus |
|
 |
maya prichindica

Data înscrierii: 15/Oct/2007 Mesaje: 91 Locație: Bucuresti
|
Trimis: Mar Apr 15, 2008 11:20 am Titlul subiectului: |
|
|
| in cazul meu fostul sot nu se ocupa f tare de copil, eu mancare, eu doctori, eu administram tot ce ionseamna in casa, mi-a fost destul de greu, dar erau si timpurile de asa natura. Acum parca s-au mai schimbat mai ezi tatici in parcuri, inainte nu prea |
|
| Sus |
|
 |
daniian master kid

Data înscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 255 Locație: Sacele
|
Trimis: Mar Apr 15, 2008 4:13 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu il las zile intregi cu copii si nu a zis niciodata nu. Cand vin acasa ii gasesc jucandu-se, copii schimbati, satui, spalati.... O duce pe fetita la gradi, o ia de la gradi, il scoate pe pitic care are doar 2 luni la plimbare... Le face baita... |
|
| Sus |
|
 |
kid master kid

|
Trimis: Mie Apr 16, 2008 10:46 am Titlul subiectului: |
|
|
| excelent, dar probabil ca are si sitpm..oricum acum taticii au concediu de paternitate si mamicile lucreaza..s-a mai inversat roata! |
|
| Sus |
|
 |
didina master kid

Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 249
|
Trimis: Lun Iun 09, 2008 4:05 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la mine taica-su..ups, adica sotul nu se implica mai deloc incresterea copilului..vine obosit de la munca doarme etc si tot asa...prezenta lui e cam nula |
|
| Sus |
|
 |
daniian master kid

|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 11:24 am Titlul subiectului: |
|
|
| Noi cand am hotarat sa facem copii, ne-am pus de acord si asupra a ceea ce va face fiecare. i-am spus din start ca nu sunt doar ai mei, ii facem impreuna, ii ingrijim impreuna, ii crestem impreuna, daca nu, nu mai facem. Si a vrut: 2, si nu vrea sa ne orpim. |
|
| Sus |
|
 |
alimocanu master kid

Data înscrierii: 05/Dec/2007 Mesaje: 851 Locație: Piatra Neamt
|
Trimis: Joi Iun 12, 2008 12:21 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Initial, asta e prima atitudine la barbati... sa nu se implice, bine e drept ca sunt si tatici foarte grijulii.. si sotul meu este unul, dar l-am facut asa sa fie, l-am implicat in activitatile noastre, desi puteam sa le fac singura, spuneam ca nu pot, acum sta ore intregi cu el ca eu sa ma pot odihni sau invata, si copilul e super fericit cu tati. |
|
| Sus |
|
 |
aramy master kid

Data înscrierii: 02/Oct/2007 Mesaje: 418
|
Trimis: Sâm Iun 14, 2008 9:11 pm Titlul subiectului: |
|
|
| la mine e cu toane si perioade...sunt invidsiata de alte mamici cat se implica se joaca cu el in parcuri, se da pe tobogane etc..dar intr-adevar la fel de multe ori isi zice si oboseala cuvantul..din pacate la el pare sa conteze mai mult decat a mea si asa eu il adorm spre exemplu in foiecare seara pe al meu fara sa mai stiu de progranm de relaxare etc...asa doar in weekenduri parcuri etc |
|
| Sus |
|
 |
didina master kid

Data înscrierii: 18/Mar/2008 Mesaje: 249
|
Trimis: Vin Sep 19, 2008 12:06 pm Titlul subiectului: |
|
|
| da e ideal sa fie ambii parinti, dar la mine sotul lucreaza pana tarziu si vine acasa ..logic, obosit..si nici nu e o fire foarte energica de felul lui...asadar topate sarcinle legate de copil cad pe mine..de aia nici nu ma gandesc sa mai fac vreun copil... |
|
| Sus |
|
 |
eugenia master kid

Data înscrierii: 24/Sep/2007 Mesaje: 1496
|
Trimis: Lun Sep 22, 2008 10:57 am Titlul subiectului: |
|
|
| acum didina, iti spoun sincer....de servici si oboseala toti barbatii sufera...trebuie sa il stimulezii un pic si sa creezi tu (ca un cap al familiei de fapt) sa aveti programe comune in special in weekend in care si el sa fie implicat, sa aiba sarcini |
|
| Sus |
|
 |
daniian master kid

|
Trimis: Lun Sep 22, 2008 2:10 pm Titlul subiectului: |
|
|
| Eu i-am promis sotiorului meu ca o sa plec o saptamana si va trebui sa ramana cu ei. M-a intrebat ce a facut de il "amenint" asa de rau. |
|
| Sus |
|
 |
kid master kid

|
Trimis: Lun Sep 22, 2008 4:31 pm Titlul subiectului: |
|
|
| f bine, important e sa ai o motivatie. pe mine ma ajuta sotul, nu zic ca nu il apuca si pe el "oboseala" si cad toate pe mine dar mai sunt si zile cand zic piua... oricum baia ii face tati asta clar. |
|
| Sus |
|
 |
deme_andreea master kid

Data înscrierii: 15/Mai/2008 Mesaje: 413 Locație: Constanta
|
Trimis: Sâm Oct 04, 2008 10:27 pm Titlul subiectului: |
|
|
didina si eu sunt cam in situatia ta.......e munca de dimineata pana seara si cand vine zice "mancare-spalare-culcare"........  _________________
  |
|
| Sus |
|
 |
|